Η υποχρεωτική δημοσίευση ισολογισμών σύμφωνα με όσα προβλέπει το άρθρο 232 ν.4072/2012 για τις εταιρείες Α.Ε., Ε.Π.Ε. και Ι.Κ.Ε. πλέον μπορεί να γίνει και στο διαδίκτυο (internet) αντί για εφημερίδα εξοικονομώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό ποσό για τις επιχειρήσεις.

Δημοσίευση Ισολογισμών εύκολα και οικονομικά

Η Pontemedia σας προσφέρει ένα εύκολο και οικονομικό τρόπο για να δημοσιεύσετε τον ισολογισμό σας online και όλα αυτά στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Η προσφορά συμπεριλαμβάνει:

  • Κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name) .gr ή .eu
  • Δημιουργία ιστοσελίδας με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας
  • Δημοσίευση ισολογισμού
  • Δημοσίευση πρόσκλησης γενικής συνέλευσης
  • Φιλοξενία

Εσείς μας στέλνετε τον ισολογισμό σας σε ηλεκτρονική μορφή και εμείς αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του ονόματος χώρου και την δημοσίευση του ισολογισμού στην ιστοσελίδα. Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσετε την νέα σας σελίδα (που περιλαμβάνει τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία) στο ΓΕΜΗ.

Εκτός από την δημοσίευση του ισολογισμού η υπηρεσία περιλαμβάνει δημοσίευση προσκλήσεων γενικής συνέλευσης, αποτελέσματα χρήσης, λογαριασμούς γενικής εκμετάλλευσης, πίνακες διάθεσης αποτελεσμάτων, αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου κ.α.

Αν δεν έχετε ιστοσελίδα ή έχετε αλλά δεν θέλετε να εμφανίζονται σε αυτήν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σας η Pontemedia έχει την λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Θέλετε την δική σας Ιστοσελίδα ΙΚΕ για καταχώρηση στο ΓΕΜΗ; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.