Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα στο internet. Η κατασκευή της ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος σας από την Pontemedia σας εξασφαλίζει μία σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

Προσαρμοσμένο για όλες τις συσκευές – Responsive Design

Η σχεδίαση και υλοποίηση των ιστοσελίδων βασίζεται στο Responsive Design κάνοντας το περιεχόμενο προσβάσιμο, καλαίσθητο και λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (Desktops, Laptops, Smartphone και Tablets) και ανεξαρτήτως μεγέθους οθόνης.

wordpress

Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου Website

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται μέσω εύχρηστης εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου (CMS), χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού. Επίσης η διαχείριση της ιστοσελίδας παρέχεται διαδικτυακά που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή (επιτραπέζιο ή φορητό) ή ακόμα και μέσω tablet και smartphone.

Η διαχείριση του περιεχομένου του web site και η προσθήκη νέου περιεχομένου πραγματοποιείται με την χρήση σύγχρονου WYSIWYG κειμενογράφου. Ο συγκεκριμένος κειμενογράφος δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή του περιεχομένου να μορφοποιεί το περιεχόμενο όπως θα έκανε σε ένα σύγχρονο κειμενογράφο (π.χ. Microsoft Word), να προσθέτει εύκολα πολυμεσικό περιεχόμενο (φωτογραφίες, videos κ.α.) και συνδέσμους προς άλλες σελίδες.

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα της WordPress ενώ για απαιτητικές και ιδιαίτερες ανάγκες γίνεται και υλοποίηση με την χρήση άλλων τεχνολογιών από έμπειρη ομάδα προγραμματιστών (custom development).

Ιστότοπος φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται και υλοποιούνται ώστε να είναι «φιλικές» προς τις μηχανές αναζήτησης (δηλαδή να έρχονται «ψηλά στα αποτελέσματα») και συμβατές με το σύνολο των σύγχρονων web browsers. Ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα του W3C consortium που δίνουν επιπρόσθετη αξία στις ιστοσελίδες καθώς οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να «διαβάσουν» πιο εύκολα τα περιεχόμενα τους και κατά συνέπεια να καταλαμβάνουν καλύτερες θέσεις στις αναζητήσεις. Επίσης η τήρηση των προτύπων εξασφαλίζει την συμβατότητα με το σύνολο των web browsers αλλά και των διαφόρων συσκευών αυξάνοντας στο μέγιστο τους επισκέπτες που μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας.

Search Engine Optimization

Πολυγλωσσικό

Η Pontemedia έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας με δυνατότητα παρουσίασης του περιεχομένου σε περισσότερες γλώσσες, δίνοντας σας πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά αλλά και καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

wcag 2 AA

Φιλικό προς ΑμΕΑ – WCAG 2 AA

Υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι συμβατή με το πρότυπο WCAG , Web Content Accessibility Guidelines. Το πρότυπο WCAG ορίζει τις προδιαγραφές που πρέπει να ακολουθούν οι ιστοσελίδες ώστε να είναι προσβάσιμες από ΑΜΕΑ. Η συμμόρφωση με το πρότυπο WCAG αποτελεί πλέον προαπαιτούμενο για τις ιστοσελίδες εταιρειών που χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά προγράμματα  χρηματοδότησης όπως το ΕΣΠΑ.

Διαβάστε τι είναι το WCAG και ποιες οι απαιτήσεις του ΕΣΠΑ για τις ιστοσελίδες.

Θέλετε μία οικονομική αλλά ταυτόχρονα επαγγελματική ιστοσελίδα; Η σχεδίαση & ανάπτυξη του website σας από την Pontemedia εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop)

Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας πανελλαδικά ή ακόμα και παγκόσμια. Όλο και περισσότεροι καθημερινά χρησιμοποιούν το διαδίκτυο τόσο ως μέσο έρευνας αγοράς όσο και για την πραγματοποίηση των αγορών τους. Η λύση που προσφέρει η Pontemedia περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσίαση καταλόγου προϊόντων, σχετικά και προτεινόμενα προϊόντα, εκπτωτικά κουπόνια, φορολογία, τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου e-shop; Μάθε περισσότερα