Κατασκευή Ιστοσελίδων - Internet Marketing - SEO
Pontemedia - Υπηρεσίες Internet

Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό, πολυγλωσσικό και παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Pontemedia προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, από στρατηγική ανάλυση και το σχεδιασμό της ψηφιακής παρουσίας σας, έως και την υλοποίηση και υποστήριξη ιστοσελίδων και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συμβουλές για επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο

Συμβουλές για επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο

 Αποκτήστε την δική σας παρουσία στο internet. Η υλοποίηση της ιστοσελίδας σας από την Pontemedia σας εξασφαλίζει μία σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

Διαχείριση Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται μέσω εύχρηστης εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου (CMS), χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού. Επίσης η διαχείριση της ιστοσελίδας παρέχεται διαδικτυακά που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή (επιτραπέζιο ή φορητό) ή ακόμα και μέσω tablet και smartphone.

Η διαχείριση του περιεχομένου του web site και η προσθήκη νέου περιεχομένου πραγματοποιείται με την χρήση σύγχρονου WYSIWYG κειμενογράφου. Ο συγκεκριμένος κειμενογράφος δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή του περιεχομένου να μορφοποιεί το περιεχόμενο όπως θα έκανε σε ένα σύγχρονο κειμενογράφο (π.χ. Microsoft Word), να προσθέτει εύκολα πολυμεσικό περιεχόμενο (φωτογραφίες, videos κ.α.) και συνδέσμους προς άλλες σελίδες.

Responsive Design

Η σχεδίαση και υλοποίηση των ιστοσελίδων βασίζεται στο Responsive Design κάνοντας το περιεχόμενο προσβάσιμο, καλαίσθητο και λειτουργικό σε όλες τις συσκευές (Desktops, Laptops, Smartphone και Tablets) και ανεξαρτήτως μεγέθους οθόνης.

Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO)

SEO - Βελτιώστε την παρουσία της επιχείρησης σας στην Google και τις μηχανές αναζήτησης

Οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται και υλοποιούνται ώστε να είναι «φιλικοί» προς τις μηχανές αναζήτησης και συμβατές με το σύνολο των σύγχρονων web browsers. Ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα του W3C consortium που δίνουν επιπρόσθετη αξία στις ιστοσελίδες καθώς οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να «διαβάσουν» πιο εύκολα τα περιεχόμενα τους και κατά συνέπεια να καταλαμβάνουν καλύτερες θέσεις στις αναζητήσεις. Επίσης η τήρηση των προτύπων εξασφαλίζει την συμβατότητα με το σύνολο των web browsers αλλά και των διαφόρων συσκευών αυξάνοντας στο μέγιστο τους επισκέπτες που μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας.

Πολυγλωσσικό

Η Pontemedia έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας με δυνατότητα παρουσίασης του περιεχομένου σε περισσότερες γλώσσες, δίνοντας σας πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά αλλά και καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα της WordPress ενώ για απαιτητικές και ιδιαίτερες ανάγκες γίνεται και υλοποίηση από έμπειρη ομάδα προγραμματιστών (custom development).

Θες να αποκτήσεις την δική σου παρουσία στο διαδίκτυο; Ρώτα μας πως!