Αποκτήστε το δικό σας online κατάστημα

Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας πανελλαδικά ή ακόμα και παγκόσμια. Όλο και περισσότεροι καθημερινά χρησιμοποιούν το διαδίκτυο τόσο ως μέσο έρευνας αγοράς όσο και για την πραγματοποίηση των αγορών τους. Η λύση που προσφέρει η Pontemedia περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσίαση καταλόγου προϊόντων, σχετικά και προτεινόμενα προϊόντα, εκπτωτικά κουπόνια, φορολογία, τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Οι επιλογές σε πλατφόρμες πάνω στις οποίες μπορεί να χτιστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πολλές. Οι λύσεις χωρίζονται σε ολοκληρωμένες που περιλαμβάνουν και υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης και συνήθως απαιτούν και μία μηνιαία συνδρομή, self hosted και custom λύσεις οι οποίες απαιτούν ανάπτυξη από ομάδα προγραμματιστών. Στις ολοκληρωμένες ανήκουν τα Magento, Shopify, BIGcommerce και CS-Cart ενώ στις self hosted λύσεις τα Woocommerce, Prestashop και Open Cart.  Οι E-Shop υλοποιήσεις μας γίνονται στην πλειονότητα τους σε Woocommerce αφού συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μίας αξιόπιστης, οικονομικής αλλά και αρκετά παραμετροποιήσιμης λύσης.

Υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης και σε άλλες e-commerce πλατφόρμες ή λύσεις εφόσον αυτό απαιτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις του καταστήματός σας.

Λειτουργικότητα – Υπηρεσίες

Διασύνδεση με Εμπορικό Πρόγραμμα

Οι ιδιαιτερότητες της λειτουργίας (ύπαρξη φυσικού καταστήματος και αποθήκης) και των προϊόντων (περιορισμένο στοκ και πιθανότητα έλλειψης κωδικού στους προμηθευτές για νέα παραγγελία) οδηγεί συχνά στην ανάγκη για δημιουργία γέφυρας και online διασύνδεσης Ηλεκτρονικού Καταστήματος και Αποθήκης.

Η Pontemedia σε συνεργασία με το εμπορικό σας πρόγραμμα (θα πρέπει να διαθέτει τις κατάλληλες διεπαφές) υλοποιεί την διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την αποθήκη και το λογιστήριο σας. Μεταξύ των εμπορικών προγραμμάτων της Ελληνικής Αγοράς που έχουμε υλοποιήσει διασύνδεση με e-shop είναι τα Pylon ERP της EpsilonNet και Soft1 ERP της Softone .

Δείτε τι περιλαμβάνει η διασύνδεση εμπορικού και e-shop και πότε αυτή είναι απαραίτητη.

Online Πληρωμές – Ασφάλεια

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πλοηγηθούν στα προϊόντα της επιχείρησης, να προσθέσουν αυτά που επιθυμούν στο ηλεκτρονικό τους καλάθι και να πληρώσουν με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ολοκληρώνοντας έτσι όλη την διαδικασία ηλεκτρονικά. Το μόνο που απομένει στην επιχείρηση είναι να εκτελέσει την παραγγελία φροντίζοντας να φτάσουν τα προϊόντα το συντομότερο στον πελάτη. Παρέχεται διασύνδεση με τις πιο διαδεδομένες πύλες ηλεκτρονικών πληρωμών των Ελληνικών Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (τραπεζών όπως Eurobank, AlphaBank, Winbank και Εθνική Τράπεζα), με Viva Wallet ή και με επαγγελματικούς λογαριασμούς Paypal. Υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή και η αντικαταβολή.

Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει δυνατότητα να οριστεί επιπλέον κόστος στην παραγγελία για να καλυφθούν τα έξοδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας που προσφέρουν οι εταιρείες ταχυμεταφορών.

Προσφορές – Εκπτώσεις

Σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος μπορεί να οριστεί τιμή προσφοράς με ημερολογιακό διάστημα ισχύος της προσφοράς. Όλα τα προϊόντα που είναι σε προσφορά θα εμφανίζονται με ειδική ένδειξη.

Εκμεταλλευτείτε η δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κουπονιών με ποσοστό έκπτωσης ή ποσό έκπτωσης. Τα κουπόνια δύναται να έχουν ημερομηνία λήξης, να είναι προσωπικά, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία ή περισσότερες φορές. Επίσης μπορούν να έχουν ισχύ από συγκεκριμένο ποσό αγορών έως συγκεκριμένο ποσό αγορών, σε συγκεκριμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων. Τέλος μπορεί να οριστεί το κουπόνι να μπορεί ή να μη μπορεί να εφαρμοστεί σε προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά- μειωμένη τιμή.

Θα δίνεται η δυνατότητα να οριστούν ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων ή για αγορές άνω ποσού που θα οριστεί. Επίσης θα μπορεί να δίνεται έκπτωση σε κάποιον πελάτη για την επόμενη αγορά του.

Αποστολές – Μεταφορικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει δυνατότητα να ορίσει διαφορετικούς τρόπους αποστολής όπως Αποστολή με Courier, Αποστολή με Μεταφορική ή και Παραλαβή από το Κατάστημα. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα να ενημερώνεται για την πορεία της αποστολής σε περίπτωση συνεργασίας με εταιρεία courier που προσφέρει Αναζήτηση Αποστολής (ACS, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική κ.α.).

Υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί διαφορετικό κόστος ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλεγεί, το βάρος, τον όγκο ή και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος (εύθραυστο, ογκώδες, ευπαθές κ.α.). Διαφορετικό κόστος μπορεί να οριστεί και ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Ενώ τέλος μπορεί να οριστούν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες που ξεπερνούν ένα ποσό που έχει ορίσει η επιχείρηση.

Παρουσίαση Προϊόντων – Φίλτρα

Διατίθεται πληθώρα επιλογών παρουσίασης ή και αναζήτησης των προϊόντων του καταστήματος. Τα προϊόντα μπορούν να παρουσιαστούν ανά κατηγορία στην οποία ανήκουν, ανά μάρκα/ κατασκευαστή ή και με άλλες εναλλακτικές ομαδοποιήσεις (ετικέτες – tags).

Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί:

  • Να ταξινομήσει τα προϊόντα με την τιμή ή την ημερομηνία καταχώρισης τους (νέα προϊόντα)
  • Να περιορίσει τα αποτελέσματα (φιλτράρει) με εύρος τιμής ή χαρακτηριστικά προϊόντος
  • Να δει μόνο προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά
  • Να δει μόνο προϊόντα σε απόθεμα κ.α.
skroutz xml bestprice facebook instagram shop

Διασυνδέσεις – Social Media – Υπηρεσίες Σύγκρισης Τιμών

Επιλέγοντας την Pontemedia ως συνεργάτη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εξασφαλίζετε την παροχή μίας ολοκληρωμένης υπηρεσίας έτοιμης να μπει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υλοποιούμε τα κατάλληλα αρχεία (XML) για διασύνδεση και καταχώριση των προϊόντων σας σε Facebook, Instagram, Skroutz, Best Price, Google Merchant κ.α. Έτσι αποκτάτε πρόσβαση σε επιπλέον εργαλεία και υπηρεσίες αλλά και ένα τεράστιο αγοραστικό κοινό.

Συντήρηση – Υποστήριξη

Τα e-shop έχουν το πλεονέκτημα ότι λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και όλες ημέρες του έτους. Για να μπορούν όμως να λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια είναι σημαντικό να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη και συντήρηση.

Η Pontemedia είναι δίπλα σας και μετά την υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Υποστηρίζουμε την λειτουργία και διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος όποτε το έχετε ανάγκη, ενεργούμε προληπτικά για την ασφάλεια του e-shop σας και των συναλλαγών, φροντίζουμε να είναι πάντα διαθέσιμο και ψηλά στις αναζητήσεις των υποψήφιων πελατών.

e-shop open 24x7

Θες να αποκτήσεις την δική σου παρουσία στο διαδίκτυο; Ρώτα μας πως ή κάλεσε μας στο 2221121761!