Παράλληλα με την υλοποίηση του Web Site σας, μπορούμε να αναλάβουμε και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας καθώς και την διαχείρηση των εταιρικών σας email, σε δικούς μας Servers (VPS) με την εγγύηση της ΤopHost.

Σε περίπτωση που αναζητάτε μία προσιτή οικονομικά αλλά υψηλής ποιότητας φιλοξενία για τον ιστότοπο που ήδη έχετε, η Tophost αποτελεί την λύση. Δείτε τα πακέτα φιλοξενίας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Tophost δραστηριοποιείται στο χώρο του Web hosting από το 2004 και είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στην Ελλάδα, με χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες.

Η εταιρία έχει στρατηγικά επενδύσει στο Extreme Support, εφαρμόζοντας μια αυστηρή Διαδικασία Αντιμετώπισης όλων των Αιτημάτων, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα εξυπηρέτησης στο λιγότερο δυνατό διάστημα αναμονής.

Όλα τα πακέτα Shared συνοδεύονται με 90 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και η εξόφληση όλων των υπηρεσιών μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τράπεζα, πιστωτική κάρτα ή Paypal. Επιπλέον, σε όλους τους πελάτες hosting παρέχεται δωρεάν κουπόνι διαφήμισης στο Google.